Dijagnostika lica i aku točaka

Pratite i osluškujte svoje tjelo

Akcija

Besplatna analiza akupunkturnih meridijana i analiza  lica

Naručite svoj termin na mob:

091 534 3844

Trajanje akcije do 20.08.2017.


Najživotniji prirodni preparat

Za regeneraciju cijelog tijelaNovi poslovni projekt za sveVodeći bio preparati
jeftinije i 60%

Solgar, Twinlab, Doctors Best, Now Food, Nutrex i mnoštvo drugih vodećih kompanija na polju bio preparat.Savjeti nutricioniste o kombiniranju preparata na bazi TKM i ayurvedske medicine te hladno prešanih sokova.

Bio preparati za potenciju i ušteda


Korisno svima kojima je potreban kredit
Zanimljivo na internetu:

Kineska mudrost.  Mnoštvo korisnih informacija o kineskoj tradicionalnoj medicini kao i vodeći preparati na bazi nje. Posebno ističemo originalni kineski kordiceps. Prikupljajući iskustva o utjecaju prirode na čovjeka tisućama godina i stvarajući recepte iz darova prirode kineski su mudraci podarili čovječanstvu jedinstven pristup kako sačuvati i održati zdravlje. Spoj tisućugodišnjeg iskustva i najmodernije biotehnologije temelj je svakog od ovih vrhunskih dodataka prehrani. Zato su oni jedinstveni. Proizvodi korporacije Tiens (Tianshi)  slijede načela kineske tradicionalne medicine, a ona kažu da svaki organizam ima dovoljno snage održati i obnoviti sebe očistite organizam, nahranite ga, ojačajte organe i napravite energetski balans i vaš organizam će sam sebe obnoviti.Vodeći portal na polju zdravlja. Mnoštvo korisnih informacija iz svakog segmenta zdravlja. Velika količina kvalitetnih informacija.

Vodič do povoljnije mirovine.  Mnoštvo korisnih informacija za sve koji žele mirnu straost.  Kako ostvariti najpovoljniju mirovinu i štednju u Hrvatskoj

Akupunktura bez boli.  Nova generacija aparata za akupunkturu. Najmoderniji aparati iz Kine. Ljudsko tijelo posjeduje čudesno razvijen sustav točaka kojima se indirektno može utjecati na čovjekovo zdravlje. Moderna nauka uspjela je i detektirati i odrediti potencijal tih točaka čime su i fizičkim mjerenjima dokazali njihovo postojanje.  To jest ono što kineska akupunktura već zna vjekovima. Tisuće godina mudrosti Kine i vrhunska  tehnologija dale su novu generaciju aparata. Nema više igala i uboda. Akupunktura bez boli.Jednostavna primjena. U toplini svog doma, na poslu ili na putu. Sami sebi na jednostavan način uljepšajte život.


Savjeti nutricionistice o prehrani i korištenju dodataka prehrani. Mnoštvo korisnih informacija. " Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac i odgovaram na sva vaša pitanja kako kombinirati prehranu sa prirodnim preparatima na bazi TKM. Konsultacije i usklađivanje preporuka i prehrane i tokom korištenja preparata.  


Najpovoljniji hosting. Kako doći do najpovoljnijeg hosting paketa. Preporuka za popularnost stranica i web dizajn.  Kako ostvariti besplatni web dizajn. najpovoljnija ponuda na tržištu.

Posao sa Kinom.  Vrhunska poslovna ponuda za svakoga.  Najbolje iz Kine za posao i zaradu. Odlina poslovna mogućnost za sve.  Posebno za alternativce , ljekarne,dućane zdrave hran, klinike i svuda gdje je briga o čovjekovom zdravlju.

Vodeći preparati za potenciju jeftinije. Mnoštvo korisnih informacija o potenciji za muškarce i žene. Preporuka kako uštedjeti i najbolje proći pri kupovini istih.

Bezbolna akupunktura.  Nova generacija aparata za bezbolnu akupunkturu. Posebno je zanimljiv aparat koji može normalizirati tlak jednostavnim češljanjem.  Kako ih kupiti povoljnije u Hrvatskoj.

Jeftinije na internetu.  Ako želite uštedjeti kupujući na netu ovo je prava stranica koju trebate posjetiti. Uistinu kvalitetne informacije o jeftinijoj kupnji preko interneta. Kako uštedjeti na Ebay-u, amazonu, aliexpressu...

Životno osiguranje i investicije (novo). Mnoštvo korisnih informacija iz svijeta osiguranja

Zanimljiva poslovna mogućnost za one koji traže posao

Stambena štednja. Možda ponovno bude važna.

Rabljena računala

tabletirana sol po povoljnijim uvjetima

Uštedite na autima.  Mnoštvo korisnih informacija kako uštedjeti pri kupovini automobila


Homeopatija i refleksoterpaija na jednom mjestu. omeopatska metoda primjenjuje prirodne pripravke koji u prirodi izazivaju simptome slične onima koje izaziva bolest koju želimo izliječiti stoga se i kaže Slično se liječi sličnim (Similia Similubus Curentur). Na primjer, nesanica se liječi pripravcima od crne kave, zatim hunjavica, alergija ili prehlada pripravcima od crvenog luka (koji izaziva suzenje očiju i pečenje kao i navedene bolesti), itd. Homeopatski pripravak u načelu aktivira obrambene snage organizma u borbi protiv oboljenja te uravnotežuje organizam u cjelosti, a ne ograničava se samo na oboljenje. Preprati su jako razrijeđeni, pa nisu toskični te ne izazivaju štetne nuspojave ili ovisnosti. Preprati su mineralnog, biljnog ili životinjskog podrijetla u obliku tableta, kapi ili masti.


Nova poslovna mogućnost sa vodećim preparatima kineske tradicionalne medicine

Ako vam treba profesionalno rušenje i odvoženje stabala onda je ovo riješenje za vas:

Krediti za građanstvo. Korisne informacije o kreditima.
www.krediti.savjeti.com