Dijagnostika lica i aku točaka

Pratite i osluškujte svoje tjelo

Akcija

Besplatna analiza akupunkturnih meridijana i analiza  lica

Naručite svoj termin na mob:

091 534 3844

Trajanje akcije do 20.08.2017.


Najživotniji prirodni preparat

Za regeneraciju cijelog tijelaNovi poslovni projekt za sveVodeći bio preparati
jeftinije i 60%

Solgar, Twinlab, Doctors Best, Now Food, Nutrex i mnoštvo drugih vodećih kompanija na polju bio preparat.Savjeti nutricioniste o kombiniranju preparata na bazi TKM i ayurvedske medicine te hladno prešanih sokova.

Bio preparati za potenciju i ušteda


Korisno svima kojima je potreban kredit
Analiza i harmonizacija akupunkturnih meridijana

Akupunkturne tocke efikasno reflektiraju svaki sustav tijela i AcuLife može dijagnosticirati stanje tjelesnog zdravlja čitanjem dotoka energije u AcuTocke. To je zbog toga sto su svi organi i tkiva povezani meridijanima i moguca je provjera aku tocaka na rukama, te očitanje zdravlja i učinkovitosti na bilo koju tocku tijela, na rukama.

Prihvaćajući drevne kineske tradicije liječenja, AcuLife koristi poznatu filozofiju Wu Sing, ili Pet elemenata: Zemlja, Zlato ( metal), Voda, Drvo i Vatra; koje simboliziraju zivotne sile svih zivih pojava-koje se manifestiraju u Jin i Jang energijama ili nasuprot stanju prirode. Pet elemenata su vezani za 5 glavnih organa u tijelu.

Kada nastojimo ozdraviti organizam, koristeci TCM, mi efektivno upotrebljavamo principe Jina i Janga- da balansiramo svaku stanicu svog organizma. 12 meridijana tijela čuvaju i povezuju organe u tijelu. Njihovim putom se nalaze Aku tocke u kojima je koncentrirana nergija Chi. Stimuliranjem Acutocaka iglama ili elektromagnetnim pulsom, povecavamo dotok Chi u krv i poboljsavamo funkcije organizma.
Akcija

Besplatna analiza akupunkturnih meridijana i analiza  lica

Naručite svoj termin na mob:   091 534 3844

Trajanje akcije do   20.08.2017.

Aparat jedinstvenih mogućnosti. Preporučamo ga svima

Preporučamo vam da jednom godišnje napravite analizu akupunkturnih točaka i meridijana jednim od najboljih aparata na ovom polju. Jedinstven aparat sa mnoštvom mogućnosti. Harmonizirajte organzam kada god osjette potrebu.

Prva analiza je potpuno besplatna. Te prvi tretman harmonizacije akupunkturnih točaka i meridijana

Za detaljnije informacije o analizi i harmonizaciji meridijana nazovite na mob.:

091 534 3844

Akupunkturne tocke efikasno reflektiraju svaki sustav tijela i AcuLife može očitati dotoke energije u akupunkturne točke. To je zbog toga što su svi organi i tkiva povezani meridijanima i moguca je provjera aku točaka na rukama, te očitanje zdravlja i učinkovitosti na bilo koju točku tijela, na rukama.

Možete ga i kupiti po akcijskoj cijeni od 3.430,00kn
(ostalo je još samo 4 aparata na skl.)

Besplatna edukacija svakom kupcu.Aculife Points

More presentations from ismail shah


Članska cijena: 

Hrvatska: 3.430,00 kn /  Slovenija:  460 €ur /  

Naručite na: 091/ 534 3844 ,  095/ 538 9740  email:  savjeti@gmail.com

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo. Naručite se za stručne konsultacije ili radionice.
Iskoristite besplatnu analizu i  harmonizaciju aku. meridijana.

Bitno je na vrijeme uočiti ovu pojavu.  I na vrijeme reagirati. Naravno ukoliko se ne reagira, velika je vjerojatnost da će doći do oštećenja tog organa i razvoja bolesti.  Tada će i zvanična medicina  utvrditi nastanak poremećaja u radu organa.
Prednost ove dijagnostike je i u tome da su njeni rezultati preventivni kada se na vrijeme obavi dijagnostika.  To jest da na vrijeme možemo uočiti poremećaj koji se javio u energetskim tokovima vezanim za pojedini organ ili grupu organa.

Poremećaj može biti u obliku viška energije i tada je organ i cijeli organizam uznemiren time ili manjkom potencijala što govori o degenerativnim procesima na organu.

Vodič kroz jeftiniju kupnju na internetu
Vodič kroz jeftiniju kupnju i uštedu na internetu